De Oude Heerd

De Oude Heerd is een Bed & Breakfast gelegen aan Oude Molenweg 6 in .

Meer informatie over De Oude Heerd in

De Oude Heerd is een sfeervolle en gastvrije Bed & Breakfast op de Veluwe, gevestigd in een historische boerderij uit 1878. De B&B heeft een kamer met veel authentieke details, een eigen badkamer, ingang en een ruim terras met vrij uitzicht. Het ligt in een schitterende omgeving, omringd door weilanden en op loopafstand van het Veluwemeer. Gasten kunnen genieten van het buitenleven, wandelen, fietsen en de prachtige omgeving verkennen. De B&B heeft positieve reviews van tevreden gasten. In de omgeving is er veel te zien en te doen, en er is een ruim aanbod op culinair gebied. Voor vragen of reserveringen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met De Oude Heerd.

Wil je weten wat De Oude Heerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Heerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Heerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Heerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar De Oude Heerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Heerd

Bezoekers bekeken ook