Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg

Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg is een Bed & Breakfast gelegen aan Tempelweg 1 in .

Meer informatie over Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg in

Bed & Breakfast De Grote Vrijheid in Elburg sluit per 1 december 2022 haar deuren. Ze hebben veel tevreden klanten gehad in hun twee appartementen. Het appartement De Wilgen heeft een prachtig uitzicht op de landerijen en is luxueus ingericht. Het appartement De Lindes heeft een landelijke uitstraling en een tuin van 500 m2. Elburg is een sfeervol vestingstadje aan de rand van het Veluwemeer en biedt veel mogelijkheden voor waterliefhebbers. In de omgeving zijn ook bossen, heidegebieden en zandverstuivingen te vinden. Op korte afstand liggen de Hanzesteden Kampen en Harderwijk. Elburg heeft gezellige winkelstraatjes, restaurants en terrasjes, en er zijn diverse musea te bezoeken. Gasten hebben lovende reacties gegeven over hun verblijf in De Grote Vrijheid. De contactgegevens van de B&B zijn beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Grote Vrijheid Elburg

Bezoekers bekeken ook