Bed and Breakfast De Oogappel

Bed and Breakfast De Oogappel is een Bed & Breakfast gelegen aan Rozenbergerweg 4 in .

Meer informatie over Bed and Breakfast De Oogappel in

B&B de Oogappel is een ruime accommodatie gevestigd in een honderd jaar oude boerderij op landgoed Schouwenburg. Het appartement heeft een eigen badkamer, woonkamer, keuken en slaapkamer. Gasten kunnen genieten van de prachtige bloementuin, boomgaard en het uitzicht op landhuis Schouwenburg. Het ontbijt wordt geserveerd met streekproducten en producten van eigen erf. Gasten hebben veel vrijheid en privacy en kunnen zelf een eenvoudige maaltijd bereiden. Beoordelingen van gasten zijn positief en prijzen het heerlijke ontbijt en vriendelijke eigenaren. Voor reserveringen en contactgegevens kan men terecht op de website van B&B de Oogappel.

Wil je weten wat Bed and Breakfast De Oogappel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast De Oogappel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast De Oogappel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast De Oogappel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bed and Breakfast De Oogappel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast De Oogappel

Bezoekers bekeken ook