B&B Bloemenboerderij-Aperloo

B&B Bloemenboerderij-Aperloo is een Bed & Breakfast gelegen aan Stadsweg 7 in .

Meer informatie over B&B Bloemenboerderij-Aperloo in

Bij BloemenBoerderij Aperloo zijn er twee huisjes beschikbaar waar je kunt genieten van een rustige en mooie omgeving. In het voormalige 'Bakhus' is een B&B gerealiseerd met een eigen douche, toilet, keukentje, TV en wifi. Het andere huisje, de studio, heeft alles gelijkvloers en is ook geschikt voor een derde persoon. Beide huisjes bieden de keuze tussen een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Ontbijt kan worden verzorgd of zelf worden klaargemaakt. De huisjes kunnen geboekt worden via Booking.com, Airbnb of rechtstreeks. In de omgeving van de B&B zijn er veel activiteiten en bezienswaardigheden, zoals het oude vestingsstadje Elburg, Walibi Holland, het Veluwemeer, de kaasboerderij van Zeeburg, siertuin Ampies Berg en de zandverstuiving De Zoom. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsmogelijkheden, inclusief twee klompenpaden die langs het huis komen. Daarnaast is het mogelijk om een fiets of mountainbike te huren en zijn er restaurantsuggesties beschikbaar in de B&B. De contactgegevens van BloemenBoerderij Aperloo zijn Stadsweg 7, 8084 PH 't Harde, tel: 0617010747.

Wil je weten wat B&B Bloemenboerderij-Aperloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Bloemenboerderij-Aperloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Bloemenboerderij-Aperloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Bloemenboerderij-Aperloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar B&B Bloemenboerderij-Aperloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Bloemenboerderij-Aperloo

Bezoekers bekeken ook