Bed and Breakfast de Kleine Vesting

Bed and Breakfast de Kleine Vesting is een Bed & Breakfast gelegen aan Noorderwalstraat 5a in .

Meer informatie over Bed and Breakfast de Kleine Vesting in

De tekst beschrijft de Bed & Breakfast "de Kleine Vesting" in het historische vestingstadje Elburg. De accommodatie bestaat uit een ruim appartement met een eigen ingang, een zonnige woonkamer, een compleet ingerichte keuken, een sfeervolle slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen douche en toilet. Het ontbijt wordt de avond ervoor klaargezet en bestaat uit diverse soorten brood, beleg, vleeswaren, kaas, vers fruit, zuivel, koffie en thee. De B&B is gelegen in het centrum van Elburg, op loopafstand van restaurants, terrassen, winkels en de haven. De eigenaren, René en Janny Koele, runnen de B&B en zetten zich in om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. De tarieven voor een overnachting, inclusief ontbijt, zijn €119 voor 2 personen en €43 per extra persoon. Contactgegevens zijn beschikbaar voor reserveringen.

Wil je weten wat Bed and Breakfast de Kleine Vesting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast de Kleine Vesting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast de Kleine Vesting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast de Kleine Vesting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bed and Breakfast de Kleine Vesting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast de Kleine Vesting

Bezoekers bekeken ook