B&B 't Onderkomen

B&B 't Onderkomen is een Bed & Breakfast gelegen aan Travertin 23 in .

Meer informatie over B&B 't Onderkomen in

B&B 't Onderkomen is een moderne bed and breakfast gelegen in een verbouwde kelder. Er zijn twee 2-persoons appartementen beschikbaar die apart of samen geboekt kunnen worden. Beide kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, een keukentje, een zithoek en een eigen badkamer. Het terras is toegankelijk vanuit het appartement en biedt een zitje voor de gasten. De eigenaresse, Wilma, is gespecialiseerd in het bereiden van heerlijk eten en kan rekening houden met verschillende dieetwensen. De bed and breakfast is geïnspireerd op Canada en Amerika, met foto's van Spirit Island en verschillende nationale parken. Daarnaast is er een foto galerij die een indruk geeft van de omgeving. In verband met COVID-19 worden er verschillende maatregelen genomen, zoals contactloos inchecken en hygiëne maatregelen. Gasten kunnen contact opnemen via e-mail of het contactformulier voor eventuele vragen.

Wil je weten wat B&B 't Onderkomen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B 't Onderkomen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B 't Onderkomen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B 't Onderkomen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar B&B 't Onderkomen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B ’t Onderkomen

Bezoekers bekeken ook