Bed@Breakfast De Witte Kip

Bed@Breakfast De Witte Kip is een Bed & Breakfast gelegen aan Verlengde Schietweg 9 in .

Meer informatie over Bed@Breakfast De Witte Kip in

Gastenverblijf De Witte Kip is een comfortabele overnachtingsplek voor 2 personen met airco. Het is gelegen op 't Harde, aan de rand van woonwijk Heidezoom. Gasten hebben een eigen parkeerplaats en kunnen genieten van het ruime terras met uitzicht over de weilanden. De kamer is stoer landelijk ingericht en heeft een kwalitatief goed tweepersoonsbed, een badkamer met wastafel, toilet en regendouche, een zithoekje en een klein keukentje. Er is ook airco, televisie en gratis wifi beschikbaar. De omgeving biedt de mogelijkheid om te wandelen in het bos- en zandverstuivingsgebied De Haere en te fietsen op het fietsroutenetwerk Veluwe. Vanaf 2023 is De Witte Kip alleen nog te reserveren zonder ontbijt.

Wil je weten wat Bed@Breakfast De Witte Kip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed@Breakfast De Witte Kip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed@Breakfast De Witte Kip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed@Breakfast De Witte Kip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bed@Breakfast De Witte Kip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed@Breakfast De Witte Kip

Bezoekers bekeken ook