Restaurant De Haas

Restaurant De Haas is een Restaurant gelegen aan Jufferenstraat 21 in .

Meer informatie over Restaurant De Haas in

In het vernieuwde restaurant De Haas in Elburg kunt u genieten van lunch, diner en borrels. Het restaurant biedt absolute kwaliteit en veelzijdigheid, met een gevarieerde menukaart en eigen Stadsbrouwerij Vos. Het pand heeft een prachtig monumentaal karakter gecombineerd met een eigentijdse industriële uitstraling. Het toegewijde team verwent gasten met verrukkelijke gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Daarnaast is het restaurant ook geschikt voor groepsevenementen, zoals bruiloften en bedrijfsuitjes. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en tijdens de zomervakantie ook op maandag. Op zondag sluit de keuken om 20:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant De Haas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Haas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Haas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Haas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant De Haas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Haas

Bezoekers bekeken ook