Binnen de Poorte

Binnen de Poorte is een Restaurant gelegen aan Beekstraat 39 in .

Meer informatie over Binnen de Poorte in

Binnen de Poorte is een gastrobar in Elburg, gelegen in het historische centrum van de stad. Het restaurant heeft een jong en enthousiast team dat houdt van goed eten en kwaliteit. Op de menukaart vind je geen traditionele voor-, hoofd- en nagerechten, maar gerechten die tussen een voor- en hoofdgerecht in zitten. Deze gerechten zijn makkelijk te delen of om zelf op te eten. De keukenbrigade werkt met verse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en laat zich inspireren door invloeden uit de internationale keuken. Het restaurant heeft ook een mooie wijnkaart met bijpassende wijnen. Bij mooi weer is het terras aan de beek geopend. Het restaurant is gevestigd in een gezellige Hanzestad met veel monumenten, een sfeervolle haven en diverse musea. Elburg is ook een ideale plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Wil je weten wat Binnen de Poorte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Binnen de Poorte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Binnen de Poorte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Binnen de Poorte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Binnen de Poorte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Binnen de Poorte

Bezoekers bekeken ook