Bistro Zilverzoen

Bistro Zilverzoen is een Restaurant gelegen aan Jufferenstraat 28 in .

Meer informatie over Bistro Zilverzoen in

Bistro Zilverzoen in Elburg is een gastvrij restaurant waar je kunt genieten van smaakvolle gerechten en wijnen. Het restaurant heeft een informele sfeer en betaalbare prijzen. Daarnaast kun je er ook terecht voor een kopje koffie of thee met een appelzoen of gebak. Bistro Zilverzoen biedt ook de mogelijkheid om eten af te halen. Ze hebben een afhaalmenu met verschillende heerlijke gerechten. Reserveren is alleen mogelijk door te bellen. Het restaurant is gevestigd aan de Jufferenstraat 28 in Elburg.

Wil je weten wat Bistro Zilverzoen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Zilverzoen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Zilverzoen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Zilverzoen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bistro Zilverzoen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Zilverzoen

Bezoekers bekeken ook