De Herberg

De Herberg is een Restaurant gelegen aan Havenstraat 7 in .

Meer informatie over De Herberg in

Dit gezellige restaurant in de haven van Elburg kookt met lokale ingrediënten en ademt de historie van de Zuiderzee. Helaas hebben ze momenteel een tekort aan personeel, waardoor ze vaker dicht moeten gaan. Ze proberen dit zo goed mogelijk aan te geven op Facebook en Instagram. Zodra ze voldoende collega's hebben, kunnen ze weer normaal open gaan. Excuses voor eventuele ongemakken. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur en de keuken is open van 11:30 tot 21:00 uur. Het restaurant is te vinden aan Havenstraat 7 in Elburg en het telefoonnummer is 0525 690 955.

Wil je weten wat De Herberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Herberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Herberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Herberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar De Herberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Herberg

Bezoekers bekeken ook