Restaurant Amuse

Restaurant Amuse is een Restaurant gelegen aan Eperweg 47B in .

Meer informatie over Restaurant Amuse in

Amuse op 't Harde is een restaurant op de Veluwe waar je kunt genieten van heerlijke gerechten in een informele setting. De gerechten variëren per seizoen en worden bereid met prachtige kruiden en verse ingrediënten van lokale landerijen en ondernemers. Het menu biedt vis-, vlees- en vegetarische gerechten die zelf samengesteld kunnen worden. Voor wie niet kan kiezen, is er het amuse-menu met 4 gangen. Het restaurant is al 25 jaar een begrip en staat bekend om de pure smaken. Naast eten in het restaurant is Amuse ook beschikbaar voor vergaderingen, netwerkborrels en jubilea. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur, maar voor groepen kunnen er afwijkende openingstijden worden afgesproken.

Wil je weten wat Restaurant Amuse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Amuse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Amuse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Amuse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant Amuse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Amuse

Bezoekers bekeken ook