Boothuis Elburg

Boothuis Elburg is een Restaurant gelegen aan Havenkade 10 in .

Meer informatie over Boothuis Elburg in

t Boothuis is een sfeervol restaurant in Elburg, een voormalige vissers- en handelsplaats aan de Zuiderzee. Het restaurant ligt tegenover de gezellige haven en op korte loopafstand van het oude centrum. Ze bieden uitstekende vis- en grillgerechten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is het mogelijk om een High Tea te bestellen en kunnen feestjes worden gevierd bij 't Boothuis. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en diner, maar op maandag gesloten.

Wil je weten wat Boothuis Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boothuis Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boothuis Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boothuis Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Boothuis Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boothuis Elburg

Bezoekers bekeken ook