Restaurant Achter De Poorte

Restaurant Achter De Poorte is een Restaurant gelegen aan Noorderwalstraat 21 in .

Meer informatie over Restaurant Achter De Poorte in

Het restaurant Achter de Poorte bevindt zich op een mooie plek in Elburg. Ze serveren gerechten uit de 'Frans Mediterrane' keuken, bereid met dagverse producten. Het restaurant hanteert een goede prijs-kwaliteitverhouding en presenteert elke drie maanden een nieuwe menukaart. Het dineren bij Achter de Poorte is in een ongedwongen en intieme sfeer. De chef-kok, Arno Visser, heeft passie voor kleuren en smaken en houdt rekening met hoogte, diepte en kleurcontrasten in de opmaak van de gerechten. Het restaurant wordt positief beoordeeld in de LEKKER500 en Michelin Gids. Het restaurant in Elburg is gevestigd in de oude binnenstad en serveert heerlijke verse vis- en vleesgerechten. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend en heeft ook een terras. Bel of mail gerust om een tafel te reserveren.

Wil je weten wat Restaurant Achter De Poorte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Achter De Poorte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Achter De Poorte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Achter De Poorte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant Achter De Poorte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Achter De Poorte

Bezoekers bekeken ook