Café de Haven

Café de Haven is een Restaurant gelegen aan Havenkade 31 in .

Meer informatie over Café de Haven in

Café De Haven in Elburg is een gezellig, oud, bruin café dat al sinds de 18e eeuw fungeert als havencafé. Het café was vroeger de ontmoetingsplek voor vissers, zeelieden, boeren en plaatselijke bewoners. Hoewel er enkele aanpassingen zijn gedaan, is de oude sfeer nog steeds aanwezig. Er hangen prijzenkasten van voetbalclub Elburgse Boys aan de muren en foto's van de familie Dijkman zijn ook te vinden in het café. Vanuit het café heeft men een prachtig uitzicht op de historische bottervloot en de oude Zuiderzee. Het café streeft naar ouderwetse gezelligheid en biedt een kleine menukaart, klantvriendelijkheid en een plek waar iedereen zich prettig voelt.

Wil je weten wat Café de Haven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café de Haven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café de Haven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café de Haven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Café de Haven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café de Haven

Bezoekers bekeken ook