Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill

Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill is een Restaurant gelegen aan Havenkade 10 in .

Meer informatie over Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill in

t Boothuis is een sfeervol restaurant in Elburg, een voormalige vissers- en handelsplaats aan de Zuiderzee. Het restaurant ligt tegenover de gezellige haven en op korte loopafstand van het oude centrum. Ze bieden uitstekende vis- en grillgerechten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is het mogelijk om een High Tea te bestellen en kunnen feestjes worden gevierd bij 't Boothuis. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en diner, maar op maandag gesloten.

Wil je weten wat Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Restaurant ‘t Boothuis Elburg fish&grill

Bezoekers bekeken ook