Schoonheidssalon De Witte Roos

Schoonheidssalon De Witte Roos is een Schoonheidssalon gelegen aan Industrieweg 14 in .

Meer informatie over Schoonheidssalon De Witte Roos in

Tiny Tolsma heeft sinds 1 januari 2009 haar eigen schoonheidssalon genaamd "De Witte Roos". Na negen jaar in Elburg te hebben gezeten, is de salon in november 2017 verhuisd naar 't Harde. In de nieuwe salon kunnen klanten een ruime, modern ingerichte ruimte verwachten voor schoonheidsbehandelingen, evenals een eigen visagie ruimte voor make-up, advies en verkoop. Er is ook voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en flexibele openingstijden. "De Witte Roos" biedt een breed scala aan unieke schoonheidsbehandelingen, waaronder standaard gezichtsbehandelingen, luxe behandelingen, hotstonemassages, bruidsmake-up en jeugdbehandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig gekozen producten van Declaré en Golden Roos, die specifiek zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Klanten worden uitgenodigd om een behandeling te ervaren in "De Witte Roos" en met hernieuwde energie de week tegemoet te gaan. De salon is gevestigd aan de Industrieweg 14, 8084GT in 't Harde.

Wil je weten wat Schoonheidssalon De Witte Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon De Witte Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon De Witte Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon De Witte Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Schoonheidssalon De Witte Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon De Witte Roos

Bezoekers bekeken ook