Schoonheidssalon Thyrsa

Schoonheidssalon Thyrsa is een Schoonheidssalon gelegen aan Lavastraat 59 in .

Meer informatie over Schoonheidssalon Thyrsa in

Schoonheidssalon Thyrsa bestaat 25 jaar en viert haar jubileum in maart en april. De eigenaar bedankt alle klanten voor hun vertrouwen en biedt speciale acties aan. Klanten ontvangen 25% korting bij aankoop van 2 producten naar keuze en kunnen genieten van een 25 minuten durende "Jubileum" behandeling voor slechts €25,-. De behandeling omvat reiniging, wenkbrauw epileren en het aanbrengen van een hoogwaardig serum en crème. Voor vragen of het maken van een afspraak kunnen klanten bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Thyrsa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Thyrsa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Thyrsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Thyrsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Schoonheidssalon Thyrsa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Thyrsa

Bezoekers bekeken ook