Dascha's Beauty

Dascha's Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Zuiderzeestraatweg West 55 in .

Meer informatie over Dascha's Beauty in

Dascha's Beauty is een professionele schoonheidssalon gelegen in Doornspijk. Ze bieden ontspanning, persoonlijke aandacht en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ze werken met hoogwaardige producten van het merk SPA Salonnepro. In de salon worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals gezichtsbehandelingen, epileren, verven van wimpers/wenkbrauwen, harsen van het gelaat en massages. De salon is alleen geopend op afspraak en bevindt zich samen met kapsalon Martin's Haarmode in één pand. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en de openingstijden zijn te vinden op hun afsprakensysteem. Daarnaast kunnen klanten de salon volgen op Instagram en Facebook. Er wordt onder andere informatie gegeven over behandelingen, producten en tips voor de huid. Er wordt ook een speciale brow treatment aangeboden voor mensen die niet tegen normale wenkbrauwverf en henna kunnen. Verder wordt er aandacht besteed aan het belang van verstandig zonnen en het maken van online afspraken via het afsprakensysteem.

Wil je weten wat Dascha's Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dascha's Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dascha's Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dascha's Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Dascha's Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dascha’s Beauty

Bezoekers bekeken ook