Kapsalon "Knip Graag"

Kapsalon "Knip Graag" is een Kapper gelegen aan Eperweg 51 in .

Meer informatie over Kapsalon "Knip Graag" in

Kapsalon "Knip Graag" is een gezellige kapsalon in 't Harde met een enthousiast team dat 5 dagen per week klaarstaat voor iedereen. De salon hecht waarde aan ouderwetse gezelligheid en persoonlijk contact. Naast kapsels kunnen klanten ook terecht voor advies en tips op het gebied van uiterlijke verzorging. Een afspraak maken kan telefonisch, online of door even langs te komen. De kapsalon verkoopt ook cadeaubonnen. Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijke en deskundige kapsters, de goede verzorging van de huid in de schoonheidssalon en de prettige sfeer in de zaak. Het adres van de kapsalon is Eperweg 51, 8084 HB 't Harde en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Kapsalon "Knip Graag" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon "Knip Graag" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon "Knip Graag"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon "Knip Graag" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Kapsalon "Knip Graag" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon “Knip Graag”

Bezoekers bekeken ook