In2Hair Hairfashion Elburg

In2Hair Hairfashion Elburg is een Kapper gelegen aan Klaverplein 14 in .

Meer informatie over In2Hair Hairfashion Elburg in

Bij In2hair Hairfashion Elburg draait het om de klant. Ze luisteren naar je wensen en voorkeuren en kijken naar wat jou zo bijzonder maakt. Of je nu man of vrouw bent en lang, halflang of kort haar hebt, zij kunnen altijd een uitstekende kwaliteit garanderen. Ze volgen jaarlijks trainingen en cursussen om de kwaliteit te waarborgen. Luxe staat ook centraal, van de uitstraling van de kapsalon tot de ontspannende hoofdmassage en het kopje koffie of thee in de kappersstoel. Je kan 24 uur per dag online een afspraak inplannen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wil je weten wat In2Hair Hairfashion Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In2Hair Hairfashion Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In2Hair Hairfashion Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In2Hair Hairfashion Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar In2Hair Hairfashion Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In2Hair Hairfashion Elburg

Bezoekers bekeken ook