Barbershopsadik 't harde

Barbershopsadik 't harde is een Kapper gelegen aan Eperweg 60b in .

Meer informatie over Barbershopsadik 't harde in

Barbershop Sadik is een herenkapsalon in Harderwijk en Putten. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder knippen, baardverzorging en klassiek scheren. De prijzen variëren per dienst, maar knippen kost bijvoorbeeld € 23. De salon heeft een gezellige sfeer en serveert altijd heerlijke koffie. Ze werken uitsluitend op afspraak. Naast de vestigingen in Harderwijk en Putten, hebben ze ook een vestiging in 'T Harde. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Barbershopsadik 't harde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershopsadik 't harde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershopsadik 't harde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershopsadik 't harde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Barbershopsadik 't harde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershopsadik ’t harde

Bezoekers bekeken ook