Kapsalon BeYouTi

Kapsalon BeYouTi is een Kapper gelegen aan Eperweg 57A in .

Meer informatie over Kapsalon BeYouTi in

Dit artikel beschrijft verschillende onderwerpen. Allereerst gaat het over Suzan Polinder, de tante van Benjamin, die een hersenstamtumor heeft. Suzan organiseert een actiedag op zaterdag 7 juli om geld in te zamelen voor onderzoek naar de behandeling van hersenstamtumoren. Op donderdag 6 juli zal de volledige knipopbrengst van de salon worden gedoneerd. Daarnaast wordt vermeld dat de salon deze zomer gesloten is in week 30 en 31 (24 juli t/m 5 augustus). Tot slot wordt aangekondigd dat de salon nu ook gespecialiseerd is in het verzorgen van krullen en dat er op de Gorgeous Curls pagina meer informatie te vinden is over de diensten die zij aanbieden.

Wil je weten wat Kapsalon BeYouTi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon BeYouTi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon BeYouTi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon BeYouTi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Kapsalon BeYouTi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon BeYouTi

Bezoekers bekeken ook