Haarsalon Novita

Haarsalon Novita is een Kapper gelegen aan Jufferenstraat 12 in .

Meer informatie over Haarsalon Novita in

Bij Haarsalon Novita wordt kwaliteit hoog in het vaandel gehouden. Ze besteden tijd, kennis en aandacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Naast haarbehandelingen zijn ze gespecialiseerd in het harsen van het gezicht, het verven van wenkbrauwen en wimpers, en het aanbrengen van make-up voor overdag of feestelijke gelegenheden. Ook voor een complete feestlook kun je bij hen terecht. Ze werken op afspraak, maar je kunt ook gewoon binnenlopen als ze toevallig tijd hebben. Niet alle behandelingen kunnen online worden geboekt, dus als je wens er niet tussen staat, kun je bellen voor meer informatie. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Haarsalon Novita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon Novita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon Novita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon Novita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Haarsalon Novita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon Novita

Bezoekers bekeken ook