Kapsalon Haarfijn

Kapsalon Haarfijn is een Kapper gelegen aan Vrijheidsstraat 12 in .

Meer informatie over Kapsalon Haarfijn in

Kapsalon Haarfijn is een trendy en gezellige salon waar iedereen welkom is. Ze bieden professionele diensten en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. De salon staat bekend om de 5-sterren kwaliteit die ze bieden, maar voor een betaalbare prijs. Je zult de salon verlaten met een VIP-gevoel. Om een afspraak te maken kun je langskomen of bellen naar 0525683967. Op dit moment knippen ze alleen op afspraak, behalve op dinsdag. Later in het jaar zullen ze ook op dinsdag knippen zonder afspraak. Daarnaast is de salon ook 's avonds open op dinsdag en vrijdag. Voor vragen kun je bellen of een e-mail sturen. De openingstijden van de salon zijn op maandag, dinsdag (tot 21:00), woensdag, donderdag, vrijdag (tot 20:00) en zaterdag. Let op, vanwege het vakantierooster zijn ze gesloten op maandag 31 juli, 7 augustus en 14 augustus. De andere dagen zijn ze gewoon geopend.

Wil je weten wat Kapsalon Haarfijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haarfijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haarfijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haarfijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Kapsalon Haarfijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haarfijn

Bezoekers bekeken ook