In De Kapperij

In De Kapperij is een Kapper gelegen aan Bloemstraat 17 in .

Meer informatie over In De Kapperij in

In de tekst wordt informatie gegeven over de openingstijden en contactgegevens van de kapsalon 'in de Kapperij Elburg'. Het team van de salon is professioneel en gemotiveerd en er heerst een rustige en gemoedelijke sfeer. Ze zijn trots op hun vak en vinden het belangrijk om techniek en vakmanschap over te brengen op de klant. Samen met de klant wordt er gekeken naar een kapsel dat past bij de gezichtsvorm, haarstructuur of huidtint. De salon gelooft in een productlijn en hecht waarde aan een goede uitleg en aantrekkelijke prijs. De openingstijden zijn woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. De contactgegevens van de kapsalon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat In De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar In De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In De Kapperij

Bezoekers bekeken ook