Ichthuskerk

Ichthuskerk is een Kerk gelegen aan Vrijheidsstraat 1 in .

Meer informatie over Ichthuskerk in

In de Ichthuskerk zijn de diensten te bezoeken, te zien en te beluisteren. De startzondag is op zondag 3 september en het nieuwe jaarthema is 'Ga je mee? Getuigen van geloof hoop en liefde'. In de dienst staat de rode draad centraal, die ons helpt om belangrijke keuzes te maken in ons leven. Het verhaal van God en mensen is ons gezamenlijk verhaal. Iedereen is hartelijk uitgenodigd voor de morgendienst in de kerk en het middagprogramma op de strekdam. Aanmelden voor de maaltijd tussen de middag is fijn. Na elke kerkdienst is er de mogelijkheid om koffie te blijven drinken in de kerk.

Wil je weten wat Ichthuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ichthuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ichthuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ichthuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Ichthuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ichthuskerk

Bezoekers bekeken ook