De Schuilhof

De Schuilhof is een Kerk gelegen aan Blerckweg 10 in .

Meer informatie over De Schuilhof in

De Nederlandse Gereformeerde Kerk 't Harde organiseert elke zondag diensten om 9.30 uur en 16.30 uur. De kerk heeft ongeveer 300 leden en staat bekend als actief, betrokken en meelevend. Op de website zijn de liturgieën en live uitzendingen van de diensten te bekijken, evenals praktische informatie en de meest recente Corona-richtlijnen. De kerk is momenteel op zoek naar een predikant en geïnteresseerden kunnen het gemeenteprofiel en het predikantsprofiel bekijken. De gemeente is actief binnen en buiten de kerk en biedt diverse activiteiten aan voor iedereen die Jezus (opnieuw) wil leren kennen.

Wil je weten wat De Schuilhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schuilhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schuilhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schuilhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar De Schuilhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schuilhof

Bezoekers bekeken ook