Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg

Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg is een Kerk gelegen aan Beekstraat 6 in .

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg in

Dit is een samenvatting van de tekst zonder specifieke kalenderdata. De tekst begint met een welkomstbericht van CGK Elburg, waarin wordt verwezen naar de agenda, live uitzendingen en het dagelijkse woord. Het dagelijkse woord gaat over het verootmoedigen en bidden van Gods volk, waarna God hun zonden zal vergeven en hun land zal genezen. Verder is er kerkelijk nieuws waarin wordt vermeld dat de reguliere kerktijden op zondag zijn om 09:30 en 18:00. Als er vragen of opmerkingen zijn, kan men contact opnemen met de kerkenraad. Ten slotte worden er links vermeld en wordt aangegeven dat de website is gemaakt door Site IT BV in 2022.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Elburg

Bezoekers bekeken ook