Evangelische Gemeente de Fontein

Evangelische Gemeente de Fontein is een Kerk gelegen aan Stadsweg in .

Meer informatie over Evangelische Gemeente de Fontein in

De tekst beschrijft de missie en visie van de Evangelische Gemeente Fontein. Ze streven ernaar om Jezus en Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken door middel van een gemeente die leeft door Zijn Woord en Geest. Een gezonde gemeentecultuur is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van krachtige mensen. Er worden verschillende activiteiten gepland, zoals een vrouwenochtend, bidstond en mannenontbijt. Komende zondagen zijn er samenkomsten met Giovanni Veldhuis en Jennifer Bakker. Daarnaast zijn er online opnames beschikbaar van recente preken. De contactinformatie van de gemeente is ook vermeld.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente de Fontein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente de Fontein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente de Fontein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente de Fontein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Evangelische Gemeente de Fontein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente de Fontein

Bezoekers bekeken ook