Schoonheidssalon Pure Beauty

Schoonheidssalon Pure Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Verlengde Schietweg 3 in .

Meer informatie over Schoonheidssalon Pure Beauty in

Schoonheidssalon Pure Beauty, gevestigd in 't Harde, biedt verzorging en ontspanning met behulp van de heerlijke en betaalbare producten van PUURR. Miranda Bossenbroek, de eigenaar van de salon, heeft meer dan 25 jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen. Een van de behandelingen die in de spotlight staat is de reinigende behandeling, waarbij het gezicht, de hals en het decolleté gereinigd worden, wenkbrauwen geëpileerd worden en er een masker wordt aangebracht. De salon streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen en heeft positieve recensies ontvangen. De recente berichten op de website van de salon gaan onder andere over een prijsverhoging in januari 2022 en de vakantiesluiting van de salon in augustus.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Pure Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Pure Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Pure Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Pure Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Schoonheidssalon Pure Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Pure Beauty

Bezoekers bekeken ook