VolleybalXL

VolleybalXL is een Sportcomplex gelegen aan Zuiderzeestraatweg Oost 25 in .

Meer informatie over VolleybalXL in

VolleybalXL is een online-assistent voor volleybaltrainers en begeleiders van volleybalteams. Ze bieden meer dan 400 volleybaloefeningen aan, geschikt voor alle niveaus en onderdelen van het spel. Je kunt zelf je eigen training samenstellen of inspiratie opdoen uit de door hen gemaakte trainingen. Daarnaast hebben ze ook blogs, tips van experts en uitleg over het volleybalspel. Met behulp van een handig zoekfilter kun je specifieke oefeningen vinden, zoals voor de warming-up, volleybaltechniek of spelinzichten. Je kunt ook gebruik maken van de trainingsmaker om een complete volleybaltraining te maken. Ze hebben oefeningen voor verschillende groepen, van senioren tot jeugd en recreanten. Ook zijn er volleybal spelletjes beschikbaar. Bij VolleybalXL kun je veilig betalen voor hun diensten.

Wil je weten wat VolleybalXL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VolleybalXL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VolleybalXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VolleybalXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar VolleybalXL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VolleybalXL

Bezoekers bekeken ook