Sporthal Het Nest

Sporthal Het Nest is een Sportcomplex gelegen aan Lange Wijden 33 in .

Meer informatie over Sporthal Het Nest in

Het Kulturhus van Elburg, genaamd 't Huiken, is een multifunctioneel centrum voor sport en cultuur met veel mogelijkheden. Naast diverse sportieve activiteiten biedt het centrum ook een grote sporthal met plaats voor circa 1200 bezoekers. Er zijn verschillende zalen beschikbaar en er is een bar waar drankjes en snacks genuttigd kunnen worden. Het centrum heeft ruime parkeergelegenheid en kan ook catering verzorgen. 't Huiken is daarom de ideale locatie voor evenementen, cursussen, tentoonstellingen, vergaderingen en nog veel meer. Het Kulturhus wordt beheerd door de Vereniging Gemeenschapscentrum Elburg, die meer dan 50 verenigingen en organisaties op het gebied van cultuur en sport vertegenwoordigt. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met het centrum via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sporthal Het Nest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Het Nest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Het Nest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Het Nest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Sporthal Het Nest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Het Nest

Bezoekers bekeken ook