Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V.

Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. is een Slagerij gelegen aan Spoorstraat 35 in .

Meer informatie over Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. in

VSS Meat bestaat 25 jaar en viert dit met jubileumspecials, waarbij klanten tot 25% korting kunnen krijgen. VSS Meat is een groothandel en ambachtelijke slager die vlees levert aan verschillende klanten, zoals slagerijen, supermarkten, restaurants, instellingskeukens en particulieren. Ze streven altijd naar topkwaliteit en bieden vlees van dieren die een goed leven hebben gehad en respectvol behandeld zijn. Daarnaast bieden ze ook barbecue rubs aan met lokale ingrediënten. VSS Meat richt zich zowel op de zakelijke markt als op particulieren en heeft verschillende labels met kwaliteitsvlees. Ze streven altijd naar perfectie in smaak en leveren de hoogste kwaliteit aan keurvlees.

Wil je weten wat Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vijf Sterren Slagerij / VSS MEAT B.V.

Bezoekers bekeken ook