MeatCorner by VSS MEAT

MeatCorner by VSS MEAT is een Slagerij gelegen aan Spoorstraat 35a in .

Meer informatie over MeatCorner by VSS MEAT in

VSS Meat bestaat 25 jaar en viert dat met jubileumspecials. VSS Meat is een groothandel in vlees en ambachtelijke slager. Ze leveren vlees aan verschillende klanten, zoals slagerijen, supermarkten, restaurants, instellingskeukens en particulieren. Ze streven altijd naar topkwaliteit en bieden vlees van dieren die een goed leven hebben gehad en respectvol behandeld zijn. Daarnaast hebben ze ook barbecue rubs met lokale ingrediënten voor fijnproevers. VSS Meat bedient zowel de zakelijke markt als particulieren en heeft verschillende labels met kwaliteitsvlees. Ze streven altijd naar perfectie in smaak en leveren de hoogste kwaliteit aan keurvlees voor horeca en particulieren.

Wil je weten wat MeatCorner by VSS MEAT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MeatCorner by VSS MEAT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MeatCorner by VSS MEAT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MeatCorner by VSS MEAT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar MeatCorner by VSS MEAT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MeatCorner by VSS MEAT

Bezoekers bekeken ook