Salverda Bouw BV

Salverda Bouw BV is een Aannemer gelegen aan De Koekoek, Industrieweg 13 in .

Meer informatie over Salverda Bouw BV in

Salverda is een bouwbedrijf dat al ruim zeventig jaar ervaring heeft in verschillende bouwprojecten. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningen, civiele werken en monumentale restauraties. Ze adviseren ook in het voortraject en denken mee in complexe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, logistiek en planning. Na de realisatie van het project staat het bedrijf ook nog klaar voor beheer en onderhoud. Salverda is onderdeel van de Schagen Groep en biedt een breed scala aan bouwdiensten, waaronder wonen, maatschappelijk vastgoed, zakelijk vastgoed, industrie, civiel en hotels.

Wil je weten wat Salverda Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salverda Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salverda Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salverda Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Salverda Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salverda Bouw BV

Bezoekers bekeken ook