Bouwbedrijf Buurkes V.O.F.

Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. is een Aannemer gelegen aan Bovenweg 26 in .

Meer informatie over Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. in

Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. is opgericht door Albert Buurkes op 1 januari 1999. Het bedrijf begon met diverse klussen en het ontwerpen van woningen. In 2002 trad de jongste zoon Wilhelm in dienst en werd de V.O.F. opgericht. Albert heeft in 2015 het bedrijf volledig overgedragen aan Wilhelm en het bedrijf gaat nu verder onder de naam Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. Het bedrijf is gevestigd aan de Bovenweg 26b in 't Harde en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze bieden diensten aan voor nieuwbouw, aanbouw, renovatie, restauratie, advies, onderhoudswerkzaamheden en interieurwensen. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit en zet de klant altijd centraal.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Buurkes V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bouwbedrijf Buurkes V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Buurkes V.O.F.

Bezoekers bekeken ook