Restaurant Lucca

Restaurant Lucca is een Italiaans restaurant gelegen aan Havenkade 18 in .

Meer informatie over Restaurant Lucca in

Dit is een samenvatting van de tekst hierboven: In Elburg is er een Italiaans restaurant genaamd Lucca waar ze hun passie voor de Italiaanse keuken delen. Ze bieden vers, smaakvol en betaalbaar eten en drinken in een gezellige sfeer met uitzicht op de historische Haven van Elburg. Het restaurant kan ook worden gebruikt voor evenementen zoals zakelijke bijeenkomsten, recepties en bruiloften. Ze accepteren de "dinercadeau" kaart alleen op woensdag en donderdag, maar de "restaurantcadeau" kaart accepteren ze niet. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant Lucca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lucca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lucca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lucca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant Lucca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lucca

Bezoekers bekeken ook