Da Pietro

Da Pietro is een Italiaans restaurant gelegen aan Vischpoortstraat 16 in .

Meer informatie over Da Pietro in

Restaurant Da Pietro is een Italiaans restaurant gelegen in Elburg. Het restaurant wordt sinds 2018 gerund door Martin Zwart, samen met chef Arjen en souschef Mathijn. Arjen is gepassioneerd over het bereiden van verfijnde Italiaanse gerechten en hecht veel waarde aan samenwerking en het stimuleren en inspireren van elkaar. Mathijn is souschef en heeft zich verdiept in alles wat de Italiaanse gastronomie te bieden heeft. Hij ontwikkelt samen met Arjen nieuwe gerechten en is verantwoordelijk voor de Italiaanse speciaal bieren. Martin heeft een voorliefde voor Italië en droomde altijd van een eigen restaurant. Hij investeert in nieuwe kennis over de Italiaanse gastronomie om de culinaire beleving bij Da Pietro onvergetelijk te maken. Het restaurant biedt een menu dat aangepast wordt aan het seizoen en een wijnkaart met meer dan 130 Italiaanse wijnen. Tijdens de zomervakantie kan men genieten van een ontspannen lunch en op zaterdag wordt er een culinaire tour door Italië geserveerd. Het restaurant beschikt ook over een binnentuin die afgehuurd kan worden voor evenementen. Reserveren kan online of via e-mail voor groepen groter dan acht personen.

Wil je weten wat Da Pietro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Da Pietro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Da Pietro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Pietro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Da Pietro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Da Pietro

Bezoekers bekeken ook