Plan4u B.V.

Plan4u B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Zuiderzeestraatweg West 55 in .

Meer informatie over Plan4u B.V. in

PLAN4U biedt online software in de cloud voor kappers, salons en bedrijven in sectoren zoals beauty & wellness en de gezondheidszorg. Ze bieden verschillende oplossingen, waaronder online afspraken maken, een agenda en planningssysteem, een kassa en salonsysteem, en de benodigde hardware. PLAN4U heeft verschillende voordelen, zoals 24/7 bereikbaarheid, toegang tot de agenda en gegevens op elk moment en elke locatie, gebruiksvriendelijke software, en de mogelijkheid om alleen de benodigde modules te gebruiken. De software is betaalbaar en er zijn geen setupkosten of contracten. Ze bieden ook gratis overstapservice en een flexibele cloud-oplossing. Daarnaast bieden ze diensten zoals setup, opleiding en training, levering en installatie van hardware, en support en ondersteuning. PLAN4U richt zich op bedrijven die werken met afspraken en behandelingen, zoals kapsalons, schoonheidssalons, tandartsen en huisartsen. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring en bieden een gebruiksvriendelijke totaaloplossing. Bestellen kan via hun website en voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen.

Wil je weten wat Plan4u B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plan4u B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plan4u B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plan4u B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Plan4u B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plan4u B.V.

Bezoekers bekeken ook