Gentle Innovations BV

Gentle Innovations BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Schapesteeg 5 in .

Meer informatie over Gentle Innovations BV in

Gentle Innovations is een ICT-ontwikkelaar die bijdraagt aan de ontwikkeling van het Vetapp-product, dat door varkensartsen wordt gebruikt om bedrijfsbezoeken aan de stal ter plekke te ondersteunen. Ze zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van de Bedrijven app, in samenwerking met partner Bizway, waarmee organisaties met een beperkt budget een eigen app in de App Stores kunnen hebben. Daarnaast heeft Gentle Innovations geadviseerd over het gebruik van Sharepoint als aanvullend platform voor dossiermanagement in het speciaal onderwijs. Ze bieden ook verschillende technieken aan, zoals responsive web, web apps, hybride mobiele apps, cloud server en mobiele IOS printen. Daarnaast publiceren ze maandelijks een blog over ondernemen, ICT en actuele thema's in de ICT.

Wil je weten wat Gentle Innovations BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gentle Innovations BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gentle Innovations BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gentle Innovations BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Gentle Innovations BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gentle Innovations BV

Bezoekers bekeken ook