Maranathakerk

Maranathakerk is een Protestantse kerk gelegen aan Bovendwarsweg 2C in .

Meer informatie over Maranathakerk in

De Maranathakerk 't Harde is een kerk waar je je geloof kunt vieren en verwonderen. Op de website kun je informatie vinden over de kerk, zoals de dienst van aanstaande zondag en de agenda met geplande activiteiten. Je kunt ook de kerkdiensten bekijken en beluisteren via kerkomroep.nl. Er is ook een nieuwssectie waar je het laatste nieuws kunt lezen, zoals het terugkijken van de kerkdienst van zondag 27 augustus en informatie over de collecte van 3 september. Verder worden contactgegevens gegeven voor meer informatie.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook