Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk

Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk is een Protestantse kerk gelegen aan Rode Landsweg 1 in .

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk in

De website van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Doornspijk biedt informatie over de gemeente, de kerkdiensten en de activiteiten die gedurende de week worden georganiseerd. De kerkdiensten kunnen live worden gevolgd via YouTube en kunnen ook worden beluisterd via Kerkdienst gemist. Er worden op zondag twee diensten gehouden in het kerkgebouw aan de Rode Landsweg 1. De ochtenddienst begint om 9.30 uur en de middagdienst om 14.15 uur. Tijdens de middagdiensten worden er leerdiensten gehouden waarin een gedeelte van de belijdenisgeschriften wordt behandeld. De gemeente heeft ook een verenigingsleven met activiteiten voor alle leeftijdscategorieën, zoals zondagsschool, jeugdverenigingen, Bijbelstudiegroepen en koffie-ochtenden. De website biedt ook de mogelijkheid om kerkdiensten live te beluisteren en eerdere preken te beluisteren. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de kerkenraad.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Doornspijk

Bezoekers bekeken ook