Kringloopwinkel Elburg

Kringloopwinkel Elburg is een Kringloopwinkel gelegen aan Industriestraat 13-15 in .

Meer informatie over Kringloopwinkel Elburg in

De tekst beschrijft de website van Kringloopwinkel Elburg. De winkel is gevestigd aan de Industriestraat in Elburg en heeft een ruim assortiment, waaronder een grote meubelhal, een afdeling met elektrische apparaten, een bibliotheek met kinderboeken, cd's en dvd's, speelgoed en kleding, en een afdeling met huishoudartikelen, glaswerk en decoratieartikelen. Er is een ophaalploeg die goederen op afspraak komt ophalen en klanten kunnen ook kleinere spullen zelf komen brengen. De openingstijden zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op koningsdag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Kringloopwinkel Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Elburg

Bezoekers bekeken ook