Dorcas Kringloopwinkel Elburg

Dorcas Kringloopwinkel Elburg is een Kringloopwinkel gelegen aan Bedrijventerrein oostendorp, Oostendorperstraatweg 1 in .

Meer informatie over Dorcas Kringloopwinkel Elburg in

Dorcas Winkel Elburg is een tweedehandswinkel waar je spullen kunt kopen en doneren. De opbrengst van de winkel is bestemd voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt er onder andere boeken, speelgoed, spellen en servies vinden. De winkel is gesloten van 29 augustus tot en met 14 september vanwege vakantie. Je kunt je spullen inleveren tijdens de openingstijden van de winkel. Dorcas Winkel Elburg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De opbrengst van de winkel helpt mensen in nood en maakt blijvende verandering in hun leven mogelijk. De winkel zet zich in voor mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis en biedt noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk aan.

Wil je weten wat Dorcas Kringloopwinkel Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Kringloopwinkel Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Kringloopwinkel Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Kringloopwinkel Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Dorcas Kringloopwinkel Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Kringloopwinkel Elburg

Bezoekers bekeken ook