Huisartsenpraktijk Doornspijk

Huisartsenpraktijk Doornspijk is een Huisarts gelegen aan Oude Kerkweg 57 in .

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Doornspijk in

De tekst gaat over de cookieverklaring van een website en de uitnodiging voor een pneumokokkenvaccinatie. De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om het gebruik te kunnen meten. Mensen van 63 tot en met 66 jaar ontvangen een uitnodiging voor een gratis pneumokokkenprik, omdat ze sneller en erger ziek kunnen worden van pneumokokken. De prik beschermt tegen de 23 meest voorkomende typen pneumokokken en kan ziekenhuisopnames en sterfgevallen voorkomen. Mensen worden uitgenodigd om de vaccinatie te komen halen op twee verschillende data. Verder wordt er informatie gegeven over het geven van feedback aan de praktijk en het online bekijken van het medisch dossier via MijnGezondheid.net. De tekst eindigt met contactgegevens en informatie over spoedgevallen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Doornspijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Doornspijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Doornspijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Doornspijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Doornspijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Doornspijk

Bezoekers bekeken ook