A.E. Eenkema van Dijk

A.E. Eenkema van Dijk is een Huisarts gelegen aan Sportlaan 53 in .

Meer informatie over A.E. Eenkema van Dijk in

Huisartsenpraktijk Eenkema van Dijk staat klaar om patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor rijbewijskeuringen kunnen patiënten terecht bij RegelZorg keuringen, waar alle artsen keuren via zorgdomein. Een afspraak kan online gemaakt worden of telefonisch. Vanaf 1 april 2023 verandert de afspraakprocedure voor bloedafname, deze zal digitaal via de website van het Isala ziekenhuis gemaakt moeten worden. Vanaf 1 januari 2023 wordt vitamine D niet meer vergoed door de zorgverzekering en moet het zelf gekocht worden bij de apotheek, supermarkt of drogist. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten, tanden en spieren. Mensen maken vaak genoeg vitamine D aan door de zon, behalve kinderen onder de 4 jaar en sommige volwassenen. Patiënten kunnen bij hun arts of apotheker advies krijgen over de juiste hoeveelheid vitamine D. De contactgegevens van Huisartsenpraktijk Eenkema van Dijk zijn te vinden op hun website, waar ook gezondheidsinformatie, patiëntenfolders en andere handige links te vinden zijn.

Wil je weten wat A.E. Eenkema van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.E. Eenkema van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.E. Eenkema van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.E. Eenkema van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar A.E. Eenkema van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.E. Eenkema van Dijk

Bezoekers bekeken ook