De Bakkersmolen

De Bakkersmolen is een Bakkerij gelegen aan Zuiderzeestraatweg Oost 18 in .

Meer informatie over De Bakkersmolen in

De tekst beschrijft verschillende aspecten van Bakkerij Schuld. Ze hebben een gezellig terras aan de voet van een molen, een brasserie/lunchroom met een speculaasbar en een glazen serre, een winkel waar ze Franse en Hollandse broden, gebak en koeken verkopen, en een chocolaterie waar bonbons en repen worden gemaakt. Ze hebben ook een ijssalon en een pick-up point voor bestellingen uit hun webshop. Daarnaast bieden ze ontbijtservice aan en hebben ze een Franse desem bakkerij. De molen van Bakkerij Schuld maalt graan van hun eigen akkers en heeft ook een museumfunctie. Verder zijn er nog verschillende nieuwtjes en aanbiedingen te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Bakkersmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bakkersmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bakkersmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bakkersmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar De Bakkersmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bakkersmolen

Bezoekers bekeken ook