Bakkerij Van Dongen

Bakkerij Van Dongen is een Bakkerij gelegen aan Klokbekerweg 156 in .

Meer informatie over Bakkerij Van Dongen in

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijke bakkerij met 8 vestigingen verspreid over de Veluwe. Ze bieden een assortiment aan van brood, banket, chocolade en catering. De bakkerij heeft twee productielocaties waar dagelijks verse en heerlijke producten worden gemaakt en naar de winkels worden gebracht. Het bedrijf staat bekend om zijn kennis en ambacht. Enkele specialiteiten van Bakkerij van Dongen zijn de tompoucen, saucijzenbroodjes en Veluwse Wolfjes bonbons. Daarnaast bieden ze ook allergievrij brood aan. De bakkerij heeft ook vacatures beschikbaar en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

Wil je weten wat Bakkerij Van Dongen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Van Dongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Van Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Van Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bakkerij Van Dongen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Van Dongen

Bezoekers bekeken ook