Waxsalon De Veluwe

Waxsalon De Veluwe is een Ontharingsservice gelegen aan Damweg 1a in .

Meer informatie over Waxsalon De Veluwe in

In de tekst wordt aangekondigd dat de salon gesloten zal zijn van 26 juli tot en met 5 augustus vanwege vakantie. De salon is gevestigd in 't Harde, op slechts 10 kilometer afstand van Zwolle. De eigenaar, Claudia van den Berg, is gespecialiseerd en gecertificeerd in Brazilian en Manzilian wax en is een groot voorstander van deze methode. De haartjes blijven na de behandeling wekenlang weg en groeien daarna zacht en dun terug. Mensen die weinig tijd hebben kunnen snel na het werk langskomen en gratis parkeren voor de deur.

Wil je weten wat Waxsalon De Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waxsalon De Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waxsalon De Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waxsalon De Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Waxsalon De Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waxsalon De Veluwe

Bezoekers bekeken ook